Aetrex nou patrocinador de l'Àrea de Salut de l'FCBQ.

Acord de col·laboració amb AETREX

Aquest centre innovador especialitzat en el camp de l'anàlisi de la trepitjada del peu i arc plantar es converteix en nou patrocinador de l'Àrea de Salut de l'FCBQ.

02-02-2023 10:00

En la línia iniciada des de fa unes temporades d'establir convenis de col·laboració amb diferents empreses i entitats que puguin aportar un benefici als federats i federades del Bàsquet Català, AETREX i Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) han signat, aquest dimecres 1 de febrer, un acord de col·laboració. Fruit d'aquest conveni, aquest centre innovador especialitzat en el camp de l'anàlisi de la trepitjada del peu i arc plantar passa a ser nou patrocinador oficial de BQ Salut, l'àrea de Salut de l'FCBQ.

La seu de la Federació Catalana de Basquetbol ha estat l'escenari de la signatura d'aquest conveni en un acte que ha comptat amb la presència de Benjamin May, director d'AETREX Espanya, i Ferran Aril, President de l'FCBQ. Gràcies a aquest acord de col·laboració, que té una vigència d'un any prorrogable, AETREX oferirà als col·lectius i esportistes federats de l'FCBQ un descompte del 15% en les plantilles recomanades amb l'anàlisi dels peus. Aquest servei inclou una prova a l'any sense cost i es realitzarà als diferents clubs catalans a jugadors i jugadores a partir de la categoria Mini de 2n any. Amb seu a Nova Jersey, AETREX és líder mundial en el mercat de la tecnologia d'escaneig del peu i plantilles per al confort i benestar; i compta també amb centres a Catalunya.

BQ Salut és una de les àrees integrades dins de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) i que té l'objectiu de reduir la sinistralitat en el Bàsquet Català mitjançant la formació i prevenció de lesions dels federats. Aquesta àrea compta amb la col·laboració externa de la metge especialista en medicina de l'esport, Dra. Sílvia Treviño, i des d'aquesta també es dóna suport a l'organització de xerrades i jornades.