Federació Catalana de Basquetbol BQSalut

Federació Catalana de Basquetbol BQSalut - Aetrex

Per a Aetrex és un orgull anunciar la col·laboració amb la Federació Catalana de Basquetbol -FCBQ-, amb el patrocini de la secció BQ Salut, l'objectiu de la qual serà prevenir i reduir les lesions dels jugadors de bàsquet, i al mateix temps millorar el rendiment esportiu i donar major comoditat en la pràctica de bàsquet. Estem encantats de poder ser una part de BQ Salut i de la FCBQ dins del seu centenari.

L'escàner ALBERT 2 Pro, és un sistema d'escaneig de peus completament integrat dissenyat per a ajudar als jugadors de la FCBQ a trobar les plantilles que s'ajusten correctament al seu perfil únic dempeus. Mitjançant un procés d'escaneig dempeus, ràpid i senzill, pot capturar com distribuïm la pressió, així com mesuraments 3D del peu en menys de 20 segons. Mitjançant aquestes dades precises i completes del peu; podem assessorar en jugar quina és la plantilla personalitzada que millor s'ajusta al seu perfil dempeus únic; d'aquesta manera podem ajudar a prevenir el risc de lesió i podem ajudar a millorar el seu rendiment esportiu, per tant podem a millorar la salut tant durant la pràctica d'esport com en el seu dia a dia.

Les plantilles Aetrex estan dissenyades per a suportar l'arc longitudinal i proporcionar l'alineació necessària  per a reduir la pronació excessiva. Un objectiu clau de Aetrex és mantenir el peu més prop de la posició neutral, gràcies a l'Arc Distintiu de Aetrex. L'alineació adequada pot ajudar a minimitzar la pronació excessiva i pot ajudar a reduir la tensió en els turmells, genolls, maluc i esquena, poden ajudar així a prevenir futures lesions del jugador.

Les plantilles Aetrex estan fabricades amb materials de primera qualitat, a més gràcies a la tecnologia "cobra" podem ajudar a alleujar dolors al peu com a fasciïtis plantar, dolor en el taló i/o arc i metatarsàlgia; que són causats per l'estrès repetitiu en absorbir l'impacte de la trepitjada, brindant amortiment i transferint la pressió lluny de les àrees d'impacte; d'aquesta manera podem ajudar a millorar el rendiment del jugador.
________________________________________________________________
 
Ens posarem en contacte per a poder concretar un data en la qual ens desplaçarem a les seves instal·lacions per a realitzar un estudi gratuït de la trepitjada als membres del club, podent provar les nostres plantilles les quals podran adquirir si ho desitgen amb un 15% de descompte per pertànyer a la FCBQ.

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la Política de privacidad de Google y los Términos del servicio.