Escáner Albert 3D Fit

Per fi un escàner de peus 3D d'última generació, assequible per a tots els detallistes


L'escàner Albert 3DFit incorpora capacitats d'escaneig tridimensional del peu amb un programari de coincidència de calçat amb IA per ajudar els detallistes i els consumidors a trobar el calçat adequat a la primera. Amb 4 càmeres de profunditat Intel® RealSense™, programari d'activació per veu, un Centre d'Aprenentatge on els clients poden fer preguntes sobre la salut dels peus, i una eina de complement FitGenius™ per als minoristes, l'escàner compta amb característiques tècniques de primer nivell a una fracció del preu de la competència.

Especificacions

  • 4 càmeres de profunditat Intel® RealSense™
  • Dimensions: 30,94' x 27,56' x 11,16'
  • Alçada de la placa de l'escàner: 1,38'
  • Pes: 20.7 lliures
  • Pintura automotriu brillant per facilitar la neteja i la humitat; durabilitat
  • Garantia: 3 anys

Albert 3D Fit Technology Features


Mesures en 3D

L'escàner de peus Albert 3DFit utilitza 4 càmeres de profunditat 3D Intel® RealSense™ d'última generació per capturar les dades més precises dels peus amb mesuraments clau, com la longitud, l'amplada, la circumferència, el pas interior i l'alçada de l'arc , tot això amb una precisió d'1 mil·límetre a través del procés d'escaneig de 10 segons. Aquestes dades es converteixen en un model 3D per oferir una experiència interactiva al consumidor fent servir més de 3,5 milions de punts de dades.

Més informació sobre Intel® RealSense™

Plataforma Albert FitGenius™ AI

El programari garanteix l'ajust correcte a la primera utilitzant la plataforma d'intel·ligència artificial FitGenius™, propietat d'Aetrex. El programa es pot sincronitzar amb els sistemes de TPV o de comerç electrònic dels detallistes per ajudar els associats de vendes a recomanar les sabates que millor s'ajusten per marca, estil i talla a cada client, basant-se en el seu escaneig de peu únic. Això inclou el percentil entre els clients d'Europa per a cada mesura, per ajudar a posar la seva mida en context.

Centre d'aprenentatge activat per veu

Albert, el personatge en 3D d'aspecte real, totalment dissenyat i animat en 3D, guia els empleats de la botiga i els clients a través del Centre d'Aprenentatge. El Centre d'Aprenentatge activat per veu utilitza la tecnologia Harman eNova per ajudar els empleats de la botiga a navegar pel programari i oferir als clients informació sobre la salut dels peus, les afeccions dels peus i les plantilles ortopèdiques d'Aetrex amb només fer una pregunta a Albert.

Sobre Harman eNova

Panell de control

El tauler de control d'Albert 3DFit és un tauler on els detallistes poden accedir, filtrar i exportar fàcilment totes les dades de l'escàner de peus. El tauler de control ajuda els detallistes a supervisar l'ús de l'escàner per botiga i per associat de vendes. Podeu filtrar totes les dades de l'escàner de peus dels clients per botiga, cosa que es pot utilitzar per crear programes de màrqueting personalitzats dirigits a les necessitats dels clients en funció de la mida del peu, l'amplada, l'alçada de l'arc i molt més.

Analítica del núvol

Cloud Analytics és una plataforma d'anàlisi de dades basada en el núvol, altament segur i fiable, per a Albert 3DFit. Utilitza la Intel·ligència Artificial i una sèrie d'eines analítiques per extreure informació de les dades massives recollides dels escàners Albert i presentar-les de manera fàcilment categoritzada i fàcilment disponible a través del Panell de Control.