Quant a la tecnologia d'Aetrex

Science & Technology for Better Health & Comfort ®


Història d'Aetrex

Fundada el 1946, Aetrex és el líder mundial en tecnologia d'escaneig de peus i plantilles. Durant més de 74 anys, Aetrex ha dissenyat productes innovadors que proporcionen un suport inigualable, compensen la pressió i alineen millor el cos. L'objectiu: no només oferir una comoditat increïble, sinó ajudar els consumidors a evitar contratemps, mantenint-los actius i saludables fent les coses que els agraden.

Aetrex combina el vostre historial de coneixements sobre la salut dels peus amb més de 20 anys d'experiència en el desenvolupament de programari i maquinari. El 1999, Aetrex va crear la Xarxa de Salut del Peu, dissenyant llocs web per als minoristes, i conduint els clients als seus llocs web i botigues per comprar productes per ajudar amb les seves necessitats de cura dels peus. El següent pas, la creació de Foot.com l'any 2000, és avui dia el principal recurs mundial d'informació sobre la salut dels peus.

Pressió

Aetrex va ser pionera en la tecnologia d'escaneig del peu als mercats de consum el 2002 amb la introducció de la tecnologia de plaques de pressió anomenada iStep, una revolucionària plataforma de venda al detall. El sistema d'escaneig va ser dissenyat per diferenciar l'experiència d'ajust d'una botiga mitjançant la captura de dades de pressió sota el peu per ajudar les botigues a recopilar informació única per comercialitzar els seus clients i impulsar un benefici enorme sense explotar a través de la selecció personalitzada de plantilles específiques del tipus de peu.

Des del 2002, Aetrex ha col·locat més de 10.000 escàners a tot el món que han realitzat més de 40 milions d'escaneus del peu de clients únics, amb una mitjana actual de més de 2,5 milions d'escaneus a l'any. Aetrex ha creat la infraestructura i ha cultivat els coneixements tècnics guanyats amb esforç perquè el programa d'escanejat de peus integrat sigui un èxit massiu per als nostres socis. L'equip d'Aetrex inclou una organització global de vendes i serveis de 30 persones, un suport intern ampli i un equip divers de desenvolupadors de tecnologia, incloent experts en codificació de programari, aprenentatge automàtic, visió per ordinador i enginyers òptics i elèctrics.

Integració mòbil

El 2018 Aetrex va adquirir SOLS, el desenvolupador líder d'aplicacions d'escaneig de peus per a dispositius mòbils, i va llançar l'Albert Control Panel CRM, que proporciona als socis accés a tots els punts de dades recollits als escàners. El tauler de control emmagatzema una àmplia gamma de dades sobre els peus dels consumidors que es poden utilitzar per a R+D, marxandatge i per crear potents campanyes de màrqueting digital personalitzades per als consumidors objectiu.