Ecosistema tecnològic d'Aetrex

Una plataforma omnicanal de maquinari, programari i ortopèdia, perfectament integrada per millorar els negocis minoristes a tot el món.


L'ecosistema tecnològic d'Aetrex està dissenyat per integrar el maquinari, el programari i les plantilles ortopèdiques de primera qualitat per obtenir beneficis superiors per als detallistes. El resultat net és una extraordinària solució omnicanal que impulsa les vendes complementàries, proporciona una atractiva experiència de venda al detall i captura dades inigualables per a un ajustament personalitzat i oportunitats de màrqueting digital dirigides.

Ajust i captura de dades

Experiència minorista / Beneficis per al consumidor

Vendes complementàries

L'Albert 2 Pro

L'Albert 2 Pro és un sistema d'escaneig de peus en 3D, fàcil d'usar, dissenyat per ajudar els clients a trobar el calçat i les plantilles ortopèdiques adequades i proporcionar una experiència millorada al client a la botiga. En 20 segons o menys amb un escaneig de dos peus alhora, Albert 2 Pro captura dades inigualables sobre els peus del client, incloent dades de pressió estàtica i lopció de pressió dinàmica. Albert 2 Pro està totalment integrat amb les recomanacions d'ortesi d'Aetrex per als clients, creant un centre de beneficis per als socis detallistes. Albert 2 Pro és el sistema d'escaneig de peus més avançat que ofereix a nivell mundial i facilita una relació omnicanal més personalitzada amb els clients.

Escáner Gaitway

L'escàner Gaitway compta amb el paquet de programari Albert, 5.184 sensors xapats en or i dues ales acoblables per proporcionar una plataforma ideal per a l'anàlisi de la pressió de la marxa. Amb proves de pressió dinàmiques i estàtiques, Gaitway estableix l'estàndard de la indústria per a les dades de pressió de la marxa a una velocitat sense precedents de 30 fotogrames per segon.

Albert FitGenius™

Aquest programari patentat garanteix lʻajust correcte a la primera utilitzant la Intel·ligència Artificial (IA). El programa es pot sincronitzar amb els sistemes de TPV o de comerç electrònic dels detallistes per ajudar els associats de vendes a recomanar les millors plantilles ortopèdiques Aetrex o les sabates que millor s'ajusten per marca, estil i talla per client, basant-se en la seva escaneig de peu únic. Això inclou el seu percentil entre els clients dels EUA per a cada mesura, per ajudar a posar la seva mida en context.

Anàlisi al núvol

Cloud Analytics és una plataforma d'anàlisi de dades altament segura i fiable basada en el núvol per a Albert 2 Pro. Utilitza la Intel·ligència Artificial i una sèrie d'eines analítiques per extreure informació de les dades massives recollides dels escàners d'Albert i presentar-les d'una manera fàcilment categoritzada i fàcilment disponible a través del Panell de Control.

Panell de control d'Albert (CRM)

El tauler de control d'Albert 2 Pro és un tauler de control de CRM on els detallistes poden accedir, filtrar i exportar fàcilment totes les dades de l'escàner dempeus Albert 2 Pro. El tauler de control ajuda els detallistes a supervisar l'ús de l'escàner Albert 2 Pro per botiga i associat de vendes. També podeu filtrar totes les dades de l'escàner de peus dels clients per botiga, cosa que es pot utilitzar per crear programes de màrqueting personalitzats dirigits a les necessitats dels clients en funció de la mida del peu, l'amplada, l'alçada de l'arc i molt més .

Escaneig mòbil

L'aplicació mòbil d'Albert guia els consumidors mitjançant un procés de captura d'imatges que proporciona una mida i un tipus d'arc precisos. A partir d‟aquestes dades, el programa presenta recomanacions educatives i de productes rellevants. Laplicació utilitza programari avançat daprenentatge automàtic i visió per ordinador per oferir una experiència inigualable al client.

Passaport

La tecnologia Aetrex Foot Passport™ proporciona als clients els resultats d'escaneig personalitzats i el perfil del peu a través de Myfeet.com, un centre virtual per a les dades del client. Els clients poden veure el seu perfil complet, actualitzar les seves preferències de calçat, consultar escanejats de peus anteriors, obtenir recomanacions de calçat i tenir accés a promocions personalitzades basades en els resultats dels escanejats individuals.

Foot.com

Foot.com ha estat reconegut com el lloc web número u sobre la salut del peu a Internet i serveix com a component educatiu del programari Albert 2 Pro. L'Identificador de Dolor de Peu és la secció més visitada del lloc, i la secció de Tipus de Arco pot treballar sense problemes dins de l'A2OS per ajudar a educar els clients sobre el seu tipus de peu. El lloc també presenta condicions i tractaments, vídeos i una secció de notícies que manté el contingut actualitzat.

Academia Aetrex

L'Acadèmia Aetrex és un programa de formació de clients en línia i sota demanda dissenyat per educar els associats minoristes sobre la maximització del potencial dels programes de tecnologia i ortèsica d'Aetrex. Els participants poden aprendre sobre biomecànica, anatomia i eines de venda per ajudar els detallistes a crear una experiència de servei d'avantguarda. L'acadèmia també proporciona als associats de la botiga mètodes provats per impulsar les vendes i identifica oportunitats per optimitzar les dades.