Seguiment de la comanda

iACCESS IBERIA SL com a empresa distribuïdora d'Aetrex a Espanya, Andorra envia totes les comandes als clients a través de l'empresa de transport Seur, Tipsa, UPS, DHL o similar.

El temps de lliurament sol ser de 24 fins a 72 hores després de la recepció del pagament, però és possible que es produeixin demores alienes a la nostra voluntat. En cas que això passi, contactarem en tot moment amb el client a qui mantindrem informats de la situació de la seva comanda, per email o per telèfon.

En temporades especials, com festius o nadals, és possible que hi hagi retards deguts a la sobrecàrrega de comandes a les agències de transports.

Els ports d'enviament per a la península i les balears no estan inclosos en el preu del producte i pugen a 5,95 euros. Per a comandes que superin els 50 euros d'import, les despeses d'enviament seran gratuïtes.

Enviaments a Canàries: Cal que ens indiqueu el vostre DNI (o passaport) a l'adreça de correu electrònic info@aetrex.es per poder passar els tràmits de duana. Indicar-li també, que en arribar la seva comanda a la duana, haurà de pagar els costos IGIC especials per a enviaments a Canàries. Així mateix, el temps de trànsit és superior al de la península i podrà arribar a ser de 15 dies.