Termes i condicions

ATENCIÓ AL CLIENT

CONTACT US
El nostre amable equip datenció al client està sempre disposat a ajudar durant el nostre horari doficina.
Si teniu preguntes sobre els nostres productes, pagaments o devolucions i canvis, no dubteu a Contactar-nos

DADES DE L'EMPRESA

CIF de l'empresa / ID:B67136507


iACCESS IBERIA SL

SOBRE NOSALTRES

Som Aetrex Spain (iAccess Iberia SL. una empresa registrada a Espanya. La nostra oficina és al Passeig de Gràcia 118 Principal 08008 Barcelona. El nostre domicili social és a la mateixa adreça. A tot el lloc, els termes "nosaltres", "ens" i "nostre" es refereixen a Aetrex Spain

Quan compreu amb nosaltres (o accediu a la informació, eines i serveis disponibles a través de les nostres aplicacions i llocs web (els nostres "Llocs web"), s'aplicaran aquests termes i condicions ("Condicions de servei", "Condicions")). importants per a tots dos perquè estableixen el que esperem l'un de l'altre Les condicions s'apliquen a tots els usuaris dels nostres llocs web, inclosos, entre d'altres, els navegadors, venedors, clients, comerciants i/o col·laboradors de continguts. Podeu trobar més informació a les pàgines amb hipervincles al llarg d'aquests Termes, o posant-vos en contacte amb l'equip de Servei d'Atenció al Client - sempre estem encantats de saber de vostè!

Aquests Termes poden ser actualitzats i modificats de tant en tant, així que recordeu tornar a comprovar abans de comprar. S'aplicarà la darrera versió de les Condicions.
Traducció realitzada amb la versió gratuïta del traductor www.DeepL.com/Translator

SOBRE VOSTÈ

Per comprar als nostres llocs web necessita:
- ser major d'edat al seu estat o província de residència
- tenir una targeta de crèdit o dèbit que acceptem (consulteu la part inferior de la pàgina per veure els detalls dels proveïdors de pagament actuals); i
- estar autoritzat a utilitzar aquesta targeta de crèdit o dèbit (per exemple, està al vostre nom o té permís per utilitzar-la).

FER UNA COMANDA

Per comprar als nostres llocs web necessita:
- ser major d'edat al seu estat o província de residència
- tenir una targeta de crèdit o dèbit que acceptem (consulteu la part inferior de la pàgina per veure els detalls dels proveïdors de pagament actuals); i
- estar autoritzat a utilitzar aquesta targeta de crèdit o dèbit (per exemple, està al vostre nom o té permís per utilitzar-la).

PREUS I DESCRIPCIONS DELS PRODUCTES

Aetrex és un lloc molt ocupat i som humans. De tant en tant, podem cometre un error en el preu o en la descripció d'un producte o una promoció. Si descobrim un error a la vostra comanda, us ho farem saber immediatament i us donarem l'opció de reconfirmar la vostra comanda amb els detalls correctes, o de cancel·lar-la.
Si no ens podem posar en contacte amb tu, cancel·larem la comanda i et tornarem l'import íntegre si ja has pagat.
Un cop hagueu seleccionat el producte que voleu demanar, se us mostrarà el preu que heu de pagar, incloent l'Impost sobre el Valor Afegit ("IVA") i qualsevol altre càrrec, incloent els càrrecs que heu de pagar pel lliurament dels productes en l'adreça que ens heu proporcionat. Llevat que s'indiqui el contrari, totes les despeses s'expressen en euros.
Depenent de la vostra comanda i de les opcions de lliurament, podem cobrar un cost de lliurament. Aquests costos addicionals es mostraran clarament en el procés de compra i s'inclouran al Gran Total.
Si observeu un error a qualsevol part dels nostres llocs web oa la vostra comanda, poseu-vos en contacte amb el nostre equip datenció al client.

LLIURAMENT

Els terminis de lliurament i els preus varien d'un país a l'altre. Si hi ha més d'una opció a la vostra zona, se us donarà a triar entre les opcions de lliurament abans de finalitzar la comanda.

 

Fem tot el possible per complir tots els terminis de lliurament, però de vegades hi pot haver retards. Si el vostre paquet es retarda, us mantindrem informat en la mesura del possible. Per a més informació sobre els enviaments i els lliuraments, consulta aquesta pàgina o posa't en contacte amb el nostre equip d'Atenció al Client .

DEVOLUCIONS I REEMBORSAMENTS

Consulteu la nostra completa Política de devolucions, canvis i reemborsaments .

Talla incorrecta, color incorrecte - sigui el que sigui, estarem encantats d'ajudar-vos a trobar el producte adequat.

Es va equivocar de talla, no és el color correcte, estarem encantats d'ajudar-lo a trobar el producte correcte.

 

Pots tornar els articles complets, sense fer servir i en el seu estat original fins a 28 dies després de rebre la teva comanda. Assegureu-vos que les sabates estan en el seu estat original i sense fer servir, i la caixa està intacta.

Si l'ajust no és adequat, estarem encantats de canviar la teva compra per una altra talla o disseny amb el mateix valor o et proporcionarem un crèdit en línia.

Els articles en oferta, comprats durant una promoció o utilitzant crèdits en línia i/o targetes regal no es poden canviar.

Els articles comprats durant una promoció o amb crèdits en línia i/o targetes regal no es poden canviar.

Els articles comprats en oferta, poden ser tornats per a un reemborsament o crèdit en línia pel mateix valor, excloent-ne l'enviament.

Els articles comprats en rebaixes poden ser tornats per obtenir un reemborsament o un crèdit en línia pel mateix valor, excloent-ne l'enviament.

Durant els períodes de rebaixes, les devolucions poden trigar fins a 10 dies laborables a ser processades.

Durant els períodes de rebaixes les devolucions poden trigar fins a 10 dies laborables a ser processades.

Per a articles defectuosos o danyats, si us plau, vegeu més avall.

Per a articles defectuosos o danyats, si us plau, vegeu el següent.

Si us plau, tingueu en compte que les devolucions han de ser sol · licitades al mateix país de la compra original.

Si us plau, tingueu en compte que les devolucions s'han de sol·licitar al mateix país que la compra original.

Aquestes condicions no afecten els seus drets legals.

DEFECTES O PRODUCTES DANYATS

Ens comprometem a produir sabates d'alta qualitat amb els millors i més segurs materials. No obstant això, si un gremlin de fabricació va aconseguir colar-se entre els nostres guardians, si us plau, seguiu les instruccions que apareixen a continuació.

CODIS DE DESCOMPTE

De tant en tant, podem emetre codis de promoció que podeu utilitzar per reduir el preu de la vostra comanda, o per obtenir una oferta especial. Recordeu que heu d'introduir el codi en el moment de la compra.

Cada Codi Promocional té les pròpies condicions, que s'aclariran quan se t'emeti (per exemple, quins productes, ús únic/múltiple, quan es pot utilitzar, etc.)

Si creiem que hi ha o hi ha hagut un ús indegut d'un Codi Promocional de qualsevol manera (per exemple, venent-lo o compartint-lo amb altres), podem cancel·lar el vostre Codi Promocional i/o desactivar el vostre compte.

Podem cancel·lar, modificar o suspendre qualsevol codi promocional. No ens agrada fer això, però és possible que ho hàgim de fer si algú o alguna cosa està fent alguna cosa que impedeix que la promoció es desenvolupi de forma justa i adequada - per exemple, frau, manipulació, errors tècnics o altres raons fora del nostre control.

VALS DE REGAL

Si sou el destinatari d'un xec regal, quina sort! Els xecs regal es poden gastar en diverses transaccions. Qualsevol crèdit no utilitzat en els vals de regal pot continuar utilitzant-se en la propera compra d'Aetrex.

Els vals de regal són vàlids durant 1 any a partir de la data de compra.

Els vals de regal són vàlids durant 1 any des de la data de compra.

Mantingueu fora de perill el vostre Xec Regal, si el perd o us el roben, no podem emetre un reemplaçament o transferir el valor a un altre Xec.

Conserveu el vostre xec regal, si el perdeu o us el roben, no podem emetre un reemplaçament o transferir el valor d'un altre xec.

 

Si voleu regalar a una altra persona un xec regal d'Aetrex, assegureu-vos que la seva adreça de correu electrònic és correcta. Si us equivoqueu i el Xec Regal s'envia per correu electrònic a una altra persona que l'utilitza, no hi ha molt que puguem fer. Si no us han donat les gràcies pel vostre generós regal, dóna-li una empenta al teu afortunat destinatari, ja que és possible que el correu electrònic hagi acabat accidentalment a la seva carpeta de correu no desitjat.


Els vals de regal estan en la mateixa moneda que el lloc web on es van comprar, i només es poden bescanviar en aquest lloc web.

LES SEVES DADES PERSONALS

L'enviament d'informació personal es regeix per la nostra Política de Privadesa. La nostra política de privadesa explica com utilitzem la vostra informació. Si les vostres dades canvien o voleu actualitzar les vostres preferències, podeu actualitzar el vostre compte.

COSES QUE NO HAS DE FER

No ha de fer un ús indegut dels nostres llocs web (per exemple, piratejar, introduir virus, troians, cucs, bombes lògiques o altre material tecnològicament nociu o realitzar atacs de denegació de servei, etc. ) o perjudicar altrament la nostra tecnologia o funcionalitat , o robar les nostres dades o les dels nostres clients.

No ha de fer un ús indegut dels nostres llocs web per a cap altre fi.

Fer qualsevol d'aquestes coses pot ser un delicte, ia més a més arruïna la diversió de tots en impedir-nos donar el nostre millor servei a tots els membres de la tribu Aetrex. Ens prenem això molt de debò, i denunciarem les infraccions o activitats deshonestes a les autoritats policials corresponents.

En utilitzar els nostres serveis, vostè es compromet a indemnitzar, defensar i eximir de responsabilitat Aetrex International, els seus directors, funcionaris, empleats, consultors, agents i afiliats, de totes i cadascuna de les reclamacions de tercers, responsabilitat, danys i/o costos (incloent, però no limitat a, els honoraris legals) que sorgeixin del seu ús (o mal ús) daquest lloc web o el seu incompliment dels Termes i Condicions.

No pot utilitzar els nostres productes per a cap propòsit il·legal o no autoritzat ni pot, en l'ús del Servei, violar cap llei a la seva jurisdicció (incloent-hi, però no limitat a, les lleis de drets d'autor).

PROPIETAT INTEL·LECTUAL, PROGRAMES INFORMÀTICS I CONTINGUTS

Aetrex té o té permís per utilitzar la propietat intel·lectual del vostre lloc web i el seu contingut. Aquests drets estan protegits a tot el món. Tots aquests drets estan reservats.

No es permet utilitzar cap dels continguts del nostre Lloc Web amb finalitats comercials sense la nostra autorització.

Se us prohibeix utilitzar el contingut del nostre lloc web amb fins comercials sense el nostre permís.

 

Tampoc no està permès utilitzar el nostre logotip, marca o marca comercial Aetrex sense el nostre permís.

ENLLAÇ A AQUEST LLOC WEB

No ens importa que enllaços als nostres llocs web, sempre que ho facis d'una manera justa i legal que no faci malbé o s'aprofiti de la nostra marca o reputació.

Si us plau, no enllaçar de manera que suggereixi el suport d'Aetrex quan aquest sigui inexacte.

Es prega que els enllaços suggereixin el suport d'Aetrex quan aquest sigui inexacte.

El nostre lloc web no ha de ser emmarcat en cap altre lloc sense el nostre permís.

QUEIXES O NECESSITA PARLAR AMB NOSALTRES?

Som aquí per ajudar-te! Si alguna cosa va malament, o et vols posar en contacte amb nosaltres, posa't en contacte amb el nostre equip d'atenció al client.

.

ASSUMPTES LEGALS

Tenim dret a modificar, eliminar o variar els nostres serveis i/o qualsevol part del Lloc Web (incloent-hi les nostres Condicions) en qualsevol moment.

 

Aquestes condicions i les nostres relacions amb vostè estan subjectes a la llei ia la jurisdicció exclusiva dels tribunals.

CONTINGUT GENERAT PER L'USUARI

En donar-li l'oportunitat de presentar el seu contingut als nostres canals de xarxes socials i en respondre amb el hashtag requerit (com #bobuxmovement o #bobuxshoes) vostè accepta:

 

- que podem utilitzar el seu mànec i el contingut (el "Contingut") als nostres llocs web i/oa qualsevol de les plataformes de mitjans socials d'Aetrex (incloent-hi, però no limitat a Instagram, Facebook, Pinterest i Twitter).

- podem editar, retallar, adaptar, millorar o modificar el contingut.

Vostè accepta que:

 

- té el permís o és el tutor legal de totes les persones que apareixen al Contingut, o el permís del seu tutor legal;

- té dret a concedir a Aetrex els drets esmentats anteriorment; i

- són més grans.

Eliminarem el contingut de tots els comptes que controlem si vostè (o qualsevol persona identificable al Contingut) ens ho demana.

No podem controlar les accions daltres usuaris de les xarxes socials. Altres usuaris poden compartir o fer ús del Contingut una vegada publicat - incloent, però no limitat a, prendre una captura de pantalla i guardar una imatge del Contingut al dispositiu, compartir el Contingut a les plataformes de mitjans socials o llocs web.

Si no voleu concedir els permisos indicats més amunt, us preguem que no ens doneu el vostre consentiment per utilitzar el Contingut.