El seu pas cap a l'alleujament del dolor

Col·lecció de plantilles Aetrex

Esport

Plantilles

Cada dia

Plantilles

Treball

Plantilles

Per què les plantilles Aetrex?

Els nostres peus van ser originalment dissenyats per caminar descalços sobre superfícies toves i irregulars, com la terra, la sorra i l'herba. Avui dia, caminem principalment sobre superfícies dures i els nostres peus no són capaços de distribuir la pressió de manera uniforme. Les plantilles Aetrex ajuden a transferir la pressió fora de les zones d'alta pressió ia crear una distribució equitativa de la pressió mentre caminem o correm.

Les plantilles Aetrex poden ajudar a eliminar el mal de peus?

Sí. Les plantilles Aetrex estan dissenyades per recolzar el seu arc longitudinal i proporcionar l'alineació necessària per reduir la sobrepronació. També ajuden a alleujar les lesions del peu causades per l'estrès repetitiu, absorbint l'impacte, proporcionant amortiment i transferint la pressió lluny de les àrees d'alt impacte.

La nostra diferència

Suport d'arc estratègicament col·locat

Donar suport a l'arc al lloc adequat és crucial. Mirant els peus descalços, el vèrtex de l'arc sembla que és al centre del peu. Una radiografia pot confirmar que el vèrtex és en realitat més enrere. El contorn, la posició i l'alçada del suport exclusiu de l'arc d'Aetrex s'alinea anatòmicament al lloc adequat per ajudar a sostenir el nostre cos des de la base.

Materials d'alta tecnologia per beneficiar la salut

Adéu als plàstics i altres materials durs i incòmodes. La col·lecció de plantilles Aetrex utilitza materials de primera qualitat que absorbeixen els impactes i estan dissenyats per esmorteir i donar suport al cos mentre protegeixen el peu. La col·lecció integra materials moderns, lleugers i d'alta tecnologia, com ara escumes amb memòria, poliuretans i escumes de recuperació lenta.

Alineació i eficiència biomecànica

Un objectiu clau de les plantilles Aetrex és proporcionar alineació i mantenir el peu més a prop de la posició neutra durant tot el cicle de la marxa. Una alineació adequada ajuda a minimitzar la sobrepronació i redueix la tensió a la fàscia plantar, els genolls, els malucs i l'esquena.