ENTRE AL CONFORT

El seu viatge cap al
Alleugeriment del dolor

ja està disponible!
l'escaneig gratuït dels peus en 3d

BARCELONA, ALACANT, MOTRIL, VIGO, GIJON, TORRELLANO i cada dia més llocs

ARC DE SUPORT DE LA SIGNATURA AETREX PER ALS TEUS PEUS

Els nostres peus estan dissenyats per gestionar l'impacte en caminar o córrer i ajudar-nos a mantenir l'equilibri. El contorn, la posició i l'alçada del suport de l'arc d'Aetrex s'alinea anatòmicament al lloc adequat per ajudar a sostenir el nostre cos.

Sigui elegant
Els més venuts
Col·lecció de la botiga
Personalitzat
Plantilles
Compra plantilles
Prepara't per a la primavera
Col·lecció de sandàlies de recuperació
Col·lecció de sandàlies

LA NOSTRA CREÈNCIA

Donar suport als peus

La subjecció, juntament amb l'escuma amb memòria i les característiques d'ajust, fan que el calçat d'Aetrex sigui perfecte per als que experimenten dolor o passen llargs dies drets. Les nostres característiques de suport de l'arc i comoditat estan recolzades per dècades d'experiència al camp mèdic. El suport de l'arc d'Aetrex estabilitza la base del cos, ajudant a fer que cada pas sigui menys esgotador i més equilibrat.

Amb Plantilles Aetrex
Alineació i eficiència biomecànica
Un objectiu clau de les plantilles Aetrex és proporcionar alineació i mantenir el peu més a prop de la posició neutral durant tot el cicle de la marxa. Una alineació adequada ajuda a minimitzar la sobre pronació i redueix la tensió a la fàscia plantar, els genolls, els malucs i l'esquena.
Botiga Home Botiga Dona

El que diuen els nostres clients

★★★★★

"Em va salvar els peus. Estava en un punt en què em feien mal tant els peus que estava realment limitada. Vaig trobar les plantilles Aetrex i vaig deixar de tenir mal de peus per complet en fer-les servir tot el temps. Són un miracle per als meus peus i la meva qualitat de vida! Les recomano encaridament”.

Maria Carmen
Afeccions del peu:Metatarsàlgia, mal de taló
★★★★★

Havia comprat les seves plantilles a la consulta del meu metge ortopèdic. Eren fabuloses, però estaven envellint. Em va entusiasmar trobar el seu lloc web i em va encantar poder comprar en línia. M'encanten les sandàlies que vaig comprar amb les plantilles integrades a la sabata. ¡Definitivament vaig a comprar més!!

Amy M
Condicions del peu: Dolor d'Arc/Fascitis Plantar, Callos, Juanete
★★★★★

Aquests models van marcar una gran diferència. Són imprescindibles per a les dones actives amb arcs alts propenses a la fascitis plantar. Esmorteeixen tot el meu peu i donen suport als meus arcs.

Lynn S.
Afeccions del peu: Dolor d'arc/fascitis plantar.
★★★★★

Aquestes plantilles han ajudat molt el meu mal de peus. Estic molt satisfet amb aquestes plantilles. Se les recomanaria a qualsevol que tingui algun tipus de mal de peus.

Deana H
Condicions del peu: Dolor d'Arc/Fascitis Plantar, Dolor de Taló
★★★★★

Aquestes plantilles han millorat notablement la comoditat dels peus, les cames i l'esquena després d'una jornada de treball de 10 hores.

Jennifer L
Condicions del peu: Dolor d'Arc/Fascitis Plantar, Dolor de Taló