Escáner Albert 2 Pro

La solució definitiva d'escaneig de peus en 3D tot en un


Albert 2 Pro captura dades i informació inigualables sobre els peus, cosa que permet als minoristes i als consumidors prendre decisions de compra més informades quan es tracta de comprar calçat i ortesi. Amb 4 càmeres de profunditat Intel® RealSense™ i 5.184 sensors xapats en or, Albert 2 Pro ofereix l'experiència d'escaneig de peus més sofisticada i interactiva en una botiga fins ara.

Especificacions

 • 4 càmeres de profunditat Intel® RealSense™
 • 5.184 sensors baromètrics xapats en or
 • Dimensions: 30,94' x 27,56' x 11,16'
 • És un sistema de mesura de la pressió de la terra.
 • Àrea de mesura de la pressió: 37 cm 2
 • Alçada del plat de l'escàner: 1,38'
 • Prova dinàmica a una velocitat inigualable de 30 fotogrames per segon
 • Pes: 20,7 lliures
 • Pintura automotriu brillant per a una fàcil neteja i durabilitat
 • Garantia: 3 anys

Característiques tecnològiques d'Albert 2 Pro


Mesures en 3D

L'escàner de peus 3D Albert 2 Pro utilitza 4 càmeres de profunditat 3D Intel® RealSense™ d'última generació per capturar les dades més precises dels peus amb mesuraments clau, com la longitud, l'amplada, la circumferència, el pas interior i l'alçada de l'arc, tot això amb una precisió d'1 mil·límetre a través del procés d'escaneig de 20 segons. Aquestes dades es converteixen en un model 3D per oferir una experiència interactiva al consumidor, fent servir més de 3,5 milions de punts de dades.

Més informació sobre Intel® RealSense™

Pressió

La tecnologia de placa de pressió de primera qualitat d´Aetrex està dissenyada per capturar dades completes del peu sobre la profunditat de l´arc i els punts de pressió únics dels clients, indicant on serien propensos a patir molèsties o dolor. L'opció Dynamic Test proporciona una anàlisi de la marxa per pressió dels peus dels clients, incloent-hi el centre de gravetat al llarg del cicle de la marxa, a una velocitat inigualable de 30 fotogrames per segon.

Tecnologia de sensors

  Els nostres sensors mesuren l'àrea de contacte proporcional a la pressió aplicada amb el millor rendiment del mercat i són prou duradors per suportar la majoria dels entorns.

  La construcció única i els sensors de tecnologia patentada garanteixen els avantatges següents:

 • Millor linealitat en comparació amb la tecnologia dels sensors de força resistius
 • No cal calibratge
 • Alt rang dinàmic per adaptar-se a diferents condicions de mesura
 • Mesurament de càrregues més altes que altres resistències sensibles a la força
 • Sortida estable pel que fa a l'àrea de càrrega i insensible als diferents pesos dels objectes
 • Temps d'adquisició curt que permet altes velocitats d'escombratge dinàmic
 • Resolució: 4 sensors per 1 CM quadrat
Llegir més

Plataforma Albert FitGenius™ AI

El programari garanteix l'ajust correcte a la primera utilitzant la plataforma Intel·ligència Artificial FitGenius™, propietat d'Aetrex. El programa es pot sincronitzar amb els sistemes de TPV o de comerç electrònic dels detallistes per ajudar els associats de vendes a recomanar les millors plantilles ortopèdiques d'Aetrex o les sabates que millor s'ajusten per marca, estil i talla per client, basant-se en la seva escàner de peu únic. Això inclou el percentil entre els clients europeus per a cada mesura, per ajudar a posar la seva mida en context.

Centre d'aprenentatge per veu

Albert, el personatge en 3D d'aspecte real, totalment dissenyat i animat en 3D, guia els empleats de la botiga i els clients a través del Centre d'Aprenentatge. El Centre d'Aprenentatge activat per veu utilitza la tecnologia Harman eNova per ajudar els empleats de la botiga a navegar pel programari i oferir als clients informació sobre la salut dels peus, les afeccions dels peus i les plantilles ortopèdiques d'Aetrex amb només fer una pregunta a Albert.

Sobre Harman eNova

Panell de control

El tauler de control d'Albert 3DFit és un tauler on els detallistes poden accedir, filtrar i exportar fàcilment totes les dades de l'escàner de peus. El tauler de control ajuda els detallistes a supervisar l'ús de l'escàner per botiga i per associat de vendes. Podeu filtrar totes les dades de l'escàner de peus dels clients per botiga, cosa que es pot utilitzar per crear programes de màrqueting personalitzats dirigits a les necessitats dels clients en funció de la mida del peu, l'amplada, l'alçada de l'arc i molt més.

Analítica del núvol

Cloud Analytics és una plataforma d'anàlisi de dades altament segura i fiable basada en el núvol per a Albert 2 Pro. Utilitza la Intel·ligència Artificial i una sèrie d'eines analítiques per extreure informació de les dades massives recollides dels escàners d'Albert i presentar-les d'una manera fàcilment categoritzada i fàcilment disponible a través del Panell de Control.