Filosofia dʻajust dʻAetrex

Els 5 pilars de la salut

1.

Apuntar a l'èxit en 3 dimensions

Per a un ajustament òptim, cal tenir en compte tots els aspectes del peu: dorsal, plantar, anterior, posterior, medial i lateral.

2.

Crear una distribució equitativa de la pressió

Un ajustament òptim proporciona una distribució equitativa de la pressió al llarg del cicle de la marxa. Això es pot aconseguir mitjançant el contacte total i la transferència de la pressió lluny de les zones d'alta pressió.

3.

Proporcionar alineació i suport

Un ajustament òptim redueix la sobrepronació i ajuda a proporcionar una alineació corporal adequada. Ajudar que el peu es mantingui prop de la posició neutra de l'articulació subtalar també evitarà l'estirament excessiu de la fàscia plantar i reduirà la tensió als genolls, malucs i esquena.

4.

Ofereixi personalització i protecció a través de les tecnologies dels materials

Un ajustament òptim protegeix el peu mitjançant la personalització i proporciona amortiment i absorció dimpactes. Trieu materials ortopèdics que no lluitin contra el peu, sinó que s'adaptin o cedeixin durant les fases d'impacte del cicle de la marxa.

5.

Reconèixer que la sabata és una variable

El tallatge entre marques i estils mai no és uniforme, i la millor manera d'aconseguir un ajustament òptim és provar diferents talles o mitjançant tecnologies d'aprenentatge automàtic que tractin les característiques d'ajust de determinats estils. El gruix dels mitjons també pot influir en lʻajust, i els clients han de ser informats sobre aquest aspecte sempre que sigui possible.