Totalment carregat. Totalment integrat

Totes les funcions que necessiteu en un dispositiu compacte.

Procés d'escaneig senzill i fàcil

El procés d'escaneig ràpid de 20 segons de dos peus alhora d'Albert 2 captura dades precises i inigualables sobre els peus dels seus clients per ajudar-lo a trobar les sabates o les plantilles ortopèdiques adequades a la primera.

Captura de dades incomparable

Albert 2 captura dades inigualables que es poden utilitzar per personalitzar les recomanacions de calçat, reduir les devolucions i desenvolupar comunicacions de màrqueting digital personalitzades.

Experiència inigualable a la botiga.

L'Albert 2 crea una experiència d'alta tecnologia, interactiva i única a la botiga. Als clients els encantarà interactuar amb l'Albert 2 i aprendre sobre els peus.

Oportunitats de venda addicionals

La tecnologia d'Aetrex proporciona importants vendes addicionals als detallistes amb les plantilles ortopèdiques d'Aetrex, una línia de productes de primera qualitat que proporciona beneficis autèntics als seus clients.

Disponible a partir de setembre del 2021


A partir de 2995€ o 150€ al mes.

Notícies

Llegir articles

Albert 2
White Paper

Llegir el Llibre Blanc

Escáner Albert 2


Trobeu l'ajust correcte a la primera i molt més. Ràpid, fàcil i totalment integrat, aquest sistema d'escaneig "tot en un" incorpora totes les funcions i els avantatges tecnològics que pugui necessitar.

Més informació

Ecosistema tecnològic d'Aetrex


L'Ecosistema Tecnològic d'Aetrex explica com Aetrex integra el maquinari, el programari i les plantilles ortopèdiques de primera qualitat en un sistema sense fissures per obtenir beneficis superiors per als detallistes i els clients.

Més informació

Escáner Gaitway


L'escàner Gaitway compta amb 5.184 sensors xapats en or i dues ales acoblables. Estableix l'estàndard de la indústria per a les dades de pressió de la marxa a una velocitat sense precedents de 30 fotogrames per segon.

Més informació

Panell de control

Més informació

Plantilles personalitzades impreses en 3D


La impressió 3D permet a Aetrex oferir una ortesi totalment personalitzada en traduir les dades completes d'un escàner del peu per crear una ortesi que s'adapti amb precisió al perfil del peu de l'individu.

Més informació

Sobre nosaltres

Més informació

Equip tecnològic d'Aetrex

Més informació

Les nostres marques col·laboradores