Federació Catalana de Basquetbol BQSalut

Federació Catalana de Basquetbol BQSalut - Aetrex

Per a Aetrex és un orgull anunciar la col·laboració amb la Federació Catalana de Basquetbol -FCBQ-, amb el patrocini de la secció BQ Salut , l'objectiu de la qual serà prevenir i reduir les lesions dels jugadors de bàsquet, i al mateix temps millorar el rendiment esportiu i donar major comoditat a la pràctica de bàsquet. Estem encantats de poder ser una part de BQ Salut i de la FCBQ dins del seu centenari.

L'escàner ALBERT 2 Pro, és un sistema d'escaneig de peus completament integrat dissenyat per ajudar els jugadors de la FCBQ a trobar les plantilles que s'ajustin correctament al seu perfil únic de pie. Mitjançant un procés d'escaneig de peus, ràpid i senzill, pot capturar com distribuïm la pressió, així com mesuraments 3D del peu en menys de 20 segons. Mitjançant aquestes dades precises i completes del peu; podem assessorar a jugar quina és la plantilla personalitzada que millor s'ajusta al seu perfil de peu únic; d'aquesta manera podem ajudar a prevenir el risc de lesió i podem ajudar a millorar el seu rendiment esportiu, per tant podem millorar la salut tant durant la pràctica d'esport com en el seu dia a dia.

Les plantilles Aetrex estan dissenyades per suportar l'arc longitudinal i proporcionar l'alineació necessària per reduir la pronació excessiva. Un objectiu clau d'Aetrex és mantenir el peu més a prop de la posició neutral, gràcies a l'Arc Distintiu d'Aetrex. L'alineació adequada pot ajudar a minimitzar la pronació excessiva i pot ajudar a reduir la tensió als turmells, genolls, maluc i esquena, poden ajudar així a prevenir futures lesions del jugador.

Les plantilles Aetrex estan fabricades amb materials de primera qualitat, a més gràcies a la tecnologia "cobra" podem ajudar a alleujar dolors al peu com a fasciïtis plantar, dolor al taló i/o arc i metatarsàlgia; que són causats per l'estrès repetitiu a absorbir l'impacte de la pissada, brindant amortiment i transferint la pressió lluny de les àrees d'impacte; daquesta manera podem ajudar a millorar el rendiment del jugador.
__________________________________ ______________________________
 
Ens posarem en contacte per poder concretar una data on ens desplaçarem a les seves instal·lacions per realitzar un estudi gratuït de la pissada als membres del club, podent provar les nostres plantilles les quals podran adquirir si ho desitgen amb un 15 % de descompte per pertànyer a la FCBQ.

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la Política de privacidad de Google y los Términos del servicio.